team-halinkADS- Halink Cycling Team

Het ADS-Halink Cycling Team is een regionaal wieler- en mountainbike team van ongeveer 25 renners en rensters dat we samen met ADS Schoonmaakgroep hebben opgericht in mei 2013. Subsponsor van het team is het bedrijf  Vision Sports uit Hengelo. De fraaie kleding is mede ontworpen door G-Skin Cycling Teamwear uit Luxemburg.

Vriendschap en wielersport staan centraal

Met dit team willen we sportieve wielrenners en moutainbikers de kans te geven om gezamenlijk en vriendschappelijk op hun eigen niveau, de wielersport te beleven. Dit doen we onder meer door samen te trainen en door regionale- en internationale wielertochten en wedstrijden te rijden.

Van Amstel Gold Race tot Run Bike Run in Deurningen

Onze teamleden hebben de afgelopen seizoenen deelgenomen aan nationale en internationale toertochten en wedstrijden. Denk daarbij aan de Amstel Gold Race in Limburg, de Tecklenburg Rundfahrt in Duitsland, La Marmotte in de Franse Alpen, Tilff Bastogne Tilff in België en de Dreiländergiro in Oostenrijk stonden de renners aan het vertrek. Ook hebben we verschillende regionale wedstrijden gereden zoals de Run Bike Run wedstrijd in Deurningen, de Wintertriatlon Twente en de Rondes van Borne en Markelo.

Volg de teamverrichtingen via onze blog en like ons op Facebook.