Bureau_halink
Altijd op de hoogte van uw financiële positie

Wilt u  u inzicht in de financiële positie en bedrijfsresultaten van uzelf en uw bedrijf? Wij kunnen u dat inzicht geven door deze informatie tussentijds en/of aan het einde van het jaar voor u opstellen. Zo bent u altijd op de hoogte van uw financiële positie. Aan de hand van betrouwbare cijfers kunnen wij met u de beste toekomstkeuzes maken. Samen kijken we naar uw toekomst en brengen we de kansen en bedreigingen in beeld. Dit geeft u de gelegenheid om verder te kijken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Overzicht in uw financiële administratie

Uw financiële administratie geeft u een overzicht van de bedrijfsresultaten in een bepaalde periode. Een goed ingerichte administratie geeft u essentiële managementinformatie. Het geeft u inzicht in de financiële positie van uw bedrijf en ondersteunt u bij het nemen van belangrijke beslissingen. Het is dan ook van essentieel belang om uw administratie op orde te hebben. Wij kunnen u daarin ondersteunen door uw zorgen uit handen te nemen en uw gehele administratie voor u bij  houden. Hierdoor heeft u meer tijd voor uw kernactiviteiten. Maar wanneer u toch een deel in eigen beheer wilt houden, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Online administratie

We hebben ervaring met verschillende (online) boekhoudpakketten zoals Exact, King en Snelstart. Daarnaast kunnen wij samen met u de administratie te voeren in Snelstart Online. Een internetverbinding is hierbij voldoende om met uw administratie aan de slag te gaan.

Voordelen online

  • U heeft 24/7 inzicht in uw eigen administratie
  • U en uw accountant werken eenvoudig samen in één omgeving
  • Digitaal factureren, versturen en verwerken van verkoopfacturen
  • Goede ondersteuning en automatische updates

Loonadministratie

Een geautomatiseerde loonadministratie vol waardevolle informatie is onze specialiteit. Uw salarisadministratie wordt maandelijks door ons verwerkt. U ontvangt van ons digitaal de loonstroken, de te de betalen loonheffingen en een SEPA- betaalbestand voor uw internet bankieren. Uw werknemers ontvangen via ons digitaal werknemersloket hun loonstrook. Met onze werknemersloket App kunnen zij via hun computer, smartphone of tablet altijd en overal hun loonspecificaties of jaaropgaven raadplegen.

Jaarrekening

De jaarrekening geeft u een jaarlijks overzicht van de financiële positie van uw bedrijf. Daarnaast kunt u met uw jaarrekening, belanghebbenden zoals financiers, informeren over de financiële ontwikkelingen van uw bedrijf. De jaarrekening bestaat onder meer uiteen balans en een winst- en verliesrekening over het afgelopen jaar. Wij kunnen voor uw besloten vennootschap, eenmanszaak of vennootschap onder firma de jaarrekening opstellen volgens de huidige wet- en regelgeving.

Belastingaangiften

De belastingwetgeving is complex en verandert constant. Wij kunnen u ondersteunen en adviseren met uw belastingaangiften door voor u de aangiften voor omzet-, inkomsten-, vennootschaps- en loonbelasting te verzorgen. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij fiscale vraagstukken eventueel in samenwerking met een specialist op een bepaald belastingonderdeel. Denk daarbij aan bijvoorbeeld erf- en schenkbelasting, overdrachtsbelasting, internationaal belastingrecht en boekenonderzoeken.

 

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Maak een afspraak